Logical Management LP

logo500X127

Gyakran ismételt kérdések

 

1. Miért Ukrajna?

Napjainkra az ukrán klinikák jelentős sikerekre tettek szert a hepatitis C kezelésében. Az orvosok szakképzettséggel és kellő tapasztalattal rendelkeznek, melyek megfelelnek a szigorú Európai egészségügynek. Az kezelés ára Ukrajnában 70-80% -kal alacsonyabb viszonyítva Izraelhez, Németországhoz, Franciaországhoz vagy az Egyesült Államokhoz. Ezen kívül, Ukrajna Európa közepén helyezkedik el, és a legtöbb Európai ország állampolgárainak nincs szüksége vízumra.

2. Tudomást szerezhet e valaki az én kezelésemről Ukrajnában?

Nem, a kezeléséről Ukrajnában mindössze csak néhány személy fog tudni, a kezelés megszervezéséért felelős cég, valamint a klinika amely kezeli. Garantáljuk az adatok bizalmas kezelését és a teljes körű titoktartást.

3. Ki férhet hozzá az én személyes adataimhoz?

A teljes titoktartás feltételeinek megfelelően csak néhány munkatársunk férhet hozzá az Ön személyes adataihoz, akik a fordítást végzik, az információt továbbítják a klinikának, és közvetlenül a kezelő klinika. Minden munkatársunk titoktartási szerződést kötött a céggel, ennek értelmében a teljes adatvédelem keretein belül járnak el.

4. Ki fog kísérni Ukrajnában?

Ukrajnában munkatársaink fogják kísérni, és teljes támogatást nyújtani Önnek bármilyen kérdésben, valamint az Ukrán partnercégünk munkatársai, akikre szintén teljes mértékben kiterjed az adatvédelmi (titoktartási) megállapodásunk.

5. Hol őrzik majd a kórtörténetemet és a hozzá kapcsolódó dokumentációt?

A kórtörténetét, az összes hozzá kapcsolódó iratot, a vizsgálati eredményeket és a laboratóriumi leleteket elküldjük Önnek, a klinikán pedig másolatok maradnak belőlük.

6. Biztonságos Ukrajnában?

A klinikák, amelyek kezelik, Ukrajna nyugati és középső részein helyezkednek el, ezek a régiók teljesen biztonságosak az Ön ott tartózkodása szempontjából.

7. A kezelés minősége Ukrajnában?

Minden diagnosztikai vizsgálatot és a hepatitis C kezelését Ukrajnában az Európai Májkutatói Társaság (EASL) ajánlásainak megfelelően végeznek.

8. Mi a garancia a gyógyulásomra?

Az Ukrán orvosok a legmodernebb módszerrel gyógyítják a hepatitis C-t, melynek hatékonysága átlagosan több mint 90%.

9. Hány külföldi állampolgár érkezik Ukrajnába kezelésre évente?

Évente körülbelül 60-80 ezer külföldi állampolgár érkezik Ukrajnába, akik az elérhető egészségügyi szolgáltatások miatt választják Ukrajnát: szanatóriumok és SPA-központok, olcsó és jó minőségű fogászat és szemészet, illetve a női konzultációs és meddőségi centrumok, plasztikai sebészet, szívsebészet, stb. miatt.

10. Mely országok állampolgárai érkeznek Ukrajnába kezelésre?

Gyógykezelésekre az EU, Egyesült Államok, az ázsiai országok és az Perzsa-öbölben elhelyezkedő országok állampolgárai érkeznek Ukrajnába.

© 2016 - 2017 Szemi Design - All Rights Reserved.